Integritetspolicy

På Vattenrenare.se värnar vi om din integritet och respekterar din personliga information. Denna integritetspolicy beskriver vilken typ av information vi samlar in och hur den används.

Information vi samlar in

Vi samlar in personlig information som namn, adress, e-postadress och telefonnummer när du köper produkter från vår webbshop. Vi kan också samla in information om hur du interagerar med vår hemsida genom användning av cookies.

Hur vi använder din information

Vi använder din personliga information för att behandla dina beställningar och leverera produkter till dig. Vi kan också använda din information för att kontakta dig angående din order eller för att skicka marknadsföringsmaterial till dig om du har gett ditt samtycke till detta.

Vi använder också informationen som samlas in genom cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida och för att analysera trafiken på vår webbplats.

Dela din information

Vi delar inte din personliga information med tredje part utan ditt samtycke, förutom för att utföra tjänster åt oss, som t.ex. behandling av betalningar eller frakt av varor.

Din rätt till information och rättelse

Du har rätt att begära en kopia av den personliga information som vi har samlat in om dig. Du har också rätt att begära att vi rättar eventuella felaktigheter i din information.

Säkerhet

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, förlust, missbruk och ändringar.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller kommentarer om vår integritetspolicy eller vår hantering av personlig information, kontakta oss på info@vattenrenare.se.

Uppdateringar av integritetspolicyn

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan. Vi rekommenderar därför att du regelbundet granskar denna integritetspolicy för att hålla dig uppdaterad om eventuella ändringar.

Senast uppdaterad: 2023-03-12