1. Allmänt

Dessa köpvillkor gäller för alla köp och beställningar som görs på vattenrenare.se. Genom att göra en beställning godkänner du att du har läst och accepterat dessa villkor.

2. Priser och betalning

Priserna som anges på vattenrenare.se är i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms, om inte annat anges. Vid betalning kan du välja bland olika betalningsalternativ, inklusive kreditkort, banköverföring eller Swish. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna och betalningsalternativen när som helst utan föregående meddelande.

3. Beställning och leverans

När du har lagt en beställning på vattenrenare.se skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress du angav vid beställningen. Orderbekräftelsen innehåller information om din beställning, inklusive priser och leveransinformation. Vi strävar efter att leverera beställda produkter inom den angivna tidsramen. Om det skulle uppstå förseningar meddelar vi dig så snart som möjligt.

4. Ångerrätt och returer

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. För att utöva din ångerrätt måste du meddela oss via e-post eller brev. Varan ska returneras i sitt ursprungliga skick och förpackning. Du står själv för returfrakten om inte annat har avtalats. Vi återbetalar det belopp du har betalat för varan inom 14 dagar efter att vi har mottagit den i retur.

5. Reklamationer

Om du upptäcker att produkten är defekt eller skadad vid leverans, vänligen kontakta oss omedelbart. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet och ersätta varan om det behövs.

6. Personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Genom att göra en beställning på vattenrenare.se samtycker du till att vi lagrar och använder dina personuppgifter för att behandla din beställning och leverera varan till dig.

7. Force Majeure

Vi ansvarar inte för förseningar eller felaktig leverans som beror på omständigheter utanför vår kontroll, såsom strejk, krig, naturkatastrofer eller andra händelser som rimligen inte kunnat förutses.

8. Tvistlösning

Eventuella tvister som uppstår i samband med köpet och användningen av vattenrenare.se ska i första hand lösas genom förhandlingar mellan parterna. Om en överenskommelse inte kan nås har du rätt att vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) eller annan behörig tvistlösningsorganisation.

9. Ändringar av köpvillkor

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa köpvillkor. Eventuella ändringar träder i kraft från det att de publiceras på vattenrenare.se. Det är ditt ansvar som kund att regelbundet ta del av de aktuella köpvillkoren.

10. Kontaktinformation

Om du har frågor, klagomål eller behöver mer information är du välkommen att kontakta oss på följande kontaktuppgifter:

Vattenrenare.se

Postadress: GR Invest IT AB
Snapparp 5, 312 91 Laholm

Besöksdress: Stålgatan 29
302 20 Halmstad

E-post: info@vattenrenare.se

Organisationsnummer: 559194-3096