Vattenfilter till Kran inklusive ett aktivt kolfilter

Rea!

Det ursprungliga priset var: 1,399.00kr.Det nuvarande priset är: 1,299.00kr.

Vattenfilter till kran

 • Ett aktivt kolfilter ingår i priset
 • 2-5 månaders livslängd per filter beroende på mängd föroreningar i vattnet.
 • Enkel och snabb installation
 • Filtrerar bort PFAS, Läkemedelsrester m.m
 • Fri frakt
 • Beställning innan 17.00 skickas samma dag
 • Snabb leverans: 1-2 dagar
 • Alltid öppetköp
 • 5 års garanti
 • CE märkt, Uppfyller Svensk Standard SS-EN 13443-1
 • Testade enligt internationell standard
 • Certifierad E-handel

 

Vattenfilter kran i rostfritt stål

Renare och Friskare Vatten med Aktivt Kolfilter till Kranen

Vattenfilter till kran i rostfritt stål som du enkelt kan använda i köket eller badrummet för att rena vattnet du använder till matlagning, dryck eller tvätt.

Tar bort/Reducerar effektivt föroreningar såsom PFAS, kalk, sand, slam, rost, järn, bly, mikroplaster, kvicksilver, koppar, nickel, krom, arsenik, kadmium, aluminium, vätesulfider och cystor (inklusive Giardia och Cryptosporidium). Dessutom reducerar den närvaron av kemikalier som TTHMs, bensen, klor, bisfenol A, bekämpningsmedel, läkemedelsrester och andra kemiska föroreningar som kan orsaka dålig lukt och smak.

Trots att dessa kemikalier inte syns eller känns, kan deras närvaro vara skadlig för hälsan. Med denna vattenrenare kan du vara säker på att du får renare och hälsosammare vatten direkt från kranen.

Enkel installation av vattenfilter

Filtret kan monteras på några få sekunder på alla vanliga kranar utan att behöva använda verktyg. Filtret är kompakt och lätt vilket sparar utrymme och gör det bekvämt att använda.

Vatten är vår mest grundläggande resurs och något vi använder dagligen. Därför är det viktigt att säkerställa att vattnet vi dricker och använder i vår vardag är av högsta kvalitet. Ett aktivt kolfilter till kranen kan vara den lösningen. I denna guide kommer vi att utforska fördelarna med aktivt kolfilter för kranen och hur det kan förvandla din vattenkvalitet.

Aktivt Kolfilter: Vad är det och Hur Fungerar det?

Aktivt kol är en form av kol som har behandlats för att öka dess yta och förmåga att adsorbera orenheter från vattnet. När vatten passerar genom ett aktivt kolfilter, fastnar orenheter som klor, sediment, bly, och organiska föreningar på kolens yta. Resultatet är renare och friskare vatten.

Fördelar med Aktivt Kolfilter för Kranen

 1. Reduktion av Klor: Klor används ofta för att rena dricksvatten, men det kan lämna en obehaglig smak och lukt. Aktivt kolfilter tar effektivt bort klor, vilket ger dig fräschare vatten.
 2. Avlägsnande av Partiklar: Aktivt kol kan filtrera bort sediment och partiklar i vattnet, vilket resulterar i klarare vatten som smakar och luktar bättre.
 3. Reduktion av Oönskade Kemikalier: Aktivt kolfilter minskar närvaron av oönskade kemikalier så som PFAS och organiska ämnen som kan förekomma i vattnet, vilket ger dig renare och säkrare dricksvatten.
 4. Miljövänligt: Att använda ett aktivt kolfilter till kranen minskar behovet av att köpa vatten i plastflaskor, vilket är både ekonomiskt och miljövänligt.
 5. Bekvämlighet: Du behöver inte längre oroa dig för att fylla ditt kylskåp med vattenflaskor. Rent och gott vatten är alltid tillgängligt direkt från din kran.

Installation och användning av aktivt kolfilter

Att installera ett aktivt kolfilter till din kran är en enkel process som oftast kan göras utan professionell hjälp. Filtret ansluts direkt till din befintliga vattenkran. När filtret är installerat, är det redo att användas. Vattnet som passerar genom filtret blir genast renare och bättre smakande.

Här finns en film som visar hur du installerar vårt vattenfilter på din kran på 14 sekunder.

Underhåll och Filtrets Livslängd

Aktivt kolfilter till kranen har en begränsad livslängd. Hur länge filtret varar beror på vattnets kvalitet och din användning. Många filter har indikatorer som visar när det är dags att byta ut dem. Generellt sett kan ett filter hålla i flera månader.

Säkerhet och Kvalitetssäkring

Det är viktigt att använda ett högkvalitativt aktivt kolfilter för att säkerställa att det fungerar effektivt. Se till att välja ett filter från en pålitlig tillverkare och följ tillverkarens råd för installation och underhåll.

Vattenfiltret är CE märkt och uppfyller Svensk Standard SS-EN 13443-1.

Länk: https://www.sis.se/produkter/miljo-och-halsoskydd-sakerhet/vattenkvalitet/dricksvatten/ssen134431a12007/

Avslutning

Ett vattenfilter till kranen är en investering i din hälsa och komfort. Det ger dig tillgång till renare, friskare och bättre smak på ditt vatten direkt från din egen kran. Du minskar också din miljöpåverkan genom att minska behovet av plastflaskor. Förbättra din vattenkvalitet och din livskvalitet med ett aktivt kolfilter till din kran. Det är en investering du kommer att uppskatta varje dag.

 

 

Fler produkter