Vattenfilter Dusch 100% Rostfritt Stål inklusive ett aktivt kolfilter

1,299.00kr

Vattenfilter dusch

 • Ett filter ingår
 • 6-12 månaders livslängd per filter
 • Renar från PFAS
 • Fri frakt
 • 1-3 dagars leverans
 • Alltid öppetköp
 • 2 års garanti
 • Testade enligt internationell standard

Vattenfilter dusch i 100% rostfritt stål inklusive ett aktivt kolfilter

Ren, Fräsch och Hälsosam Duschupplevelse med Aktivt Kolfilter

Din morgondusch borde inte bara vara en start på dagen, den borde även vara en ren och uppfriskande upplevelse. Med ett vattenfilter till din dusch, utrustat med aktivt kolfilter, kan du uppnå precis det.

Varför Aktivt Kol?

Aktivt kol är känt för sin förmåga att effektivt ta bort oönskade föroreningar så som PFAS från vattnet. Detta inkluderar klorgas, sediment och andra partiklar som kan orsaka hudirritation och skada ditt hår. Ett aktivt kolfilter hjälper till att rena vattnet, vilket ger dig en betydligt bättre duschupplevelse.

Fördelar med Aktivt Kolfilter för Duschen:

 1. Hälsosammare Hud och Hår: Aktivt kol hjälper till att eliminera klorgas,PFAS, och andra skadliga kemikalier som kan torka ut huden och orsaka irritation. Det resulterar i mjukare hud och glansigare hår.
 2. Renare Luft: Duscha i klorklorerat vatten kan avge klorångor som du andas in. Aktivt kolfilter hjälper till att minimera dessa ångor, vilket är bra för din andningsvägarna.
 3. Skydd för Duschutrustning: Aktivt kolfilter minskar mineralavlagringar i duschmunstycket och på duschväggar, vilket förlänger livslängden på din duschutrustning.
 4. Miljövänligt: Genom att filtrera vattnet i duschen minskar du ditt klorutsläpp i avloppet, vilket är bättre för miljön.

Ditt Personliga Spa

Ett vattenfilter med aktivt kol för din dusch ger dig möjligheten att omvandla din dagliga dusch till en renande spa-upplevelse. Du förtjänar att bada i vatten som är skonsamt för din hud och som ger dig en känsla av friskhet. Låt aktivt kol ta hand om ditt duschvatten, och du kommer att märka skillnaden direkt. Ge dig själv förmånen av en renare, fräschare och mer hälsosam duschupplevelse – uppgradera till ett aktivt kolfilter idag. Din hud och ditt hår kommer att tacka dig.

Fler produkter